sobota 21. septembra 2013

Dangerous Love 48








Tá škola ma ničí, čo vy?? :)) Ospravedlňujem sa Nike, ktorej som nechtiac vymazala komentár, prepáč :)) Kate









"Postavili sme to s dedom, keď som mal asi jedenásť." Ozval sa Harry, keď si všimol ako si to tu obzerám.

"Chýba ti, že??" Otočila som sa jeho smerom. 

"Veľmi, ... ale nie sme tu na to, aby sme smútili." Zašepkal smutne, no potom akoby sa prebral, vyzul sa, vyzliekol bundu, ktorú zavesil na malí háčik nad nami, ktorý som si ani nevšimla a spolu s podnosom a notebookom si sadol do prostred matracov.

Nasledovala som jeho príklad, usadila sa vedľa neho a sledovala ako hľadá nejaký film pomedzi tú hŕbu čo ich tam mal. Po chvíli ho našiel ľahol si a mňa zobral zo sebou. Zababušil nás do deky a už sa venoval filmu, ktorý začínal. Nech som robila čokoľvek, nemohla som sa sústrediť, a tak som pozorovala Harryho, pre mňa, bezchybnú tvár.

...

 "Film ide tam." Upozornil ma po chvíli, keď zistil, že ho pozorujem a ukázal prstom na notebook položený po jeho lavici.

"Veď ja sa na film pozerám." Vážne som sa naňho pozrela a posunula sa vyššie, aby som mu mohla pozrieť do očí.

"Hej?? A aký je dej??" Tiež sa snažil o vážnu tvár, ale jeho oči ho prezradili. Ako vždy mu v nich iskrilo ako malému chlapcovi pred Vianocami. 

"Ide o chlapa s krásnou tvárou, ešte krajším úsmevom a ešte krajšími očami." Zašepkala som mu do pier predtým, ako som ho pobozkala. 

"Hm .. zaujímavý príbeh." Odtiahol sa a stopol film.

"A to si počul len skrátenú verziu." Rukou som prešla po jeho vypracovanej hrudi a na krku mu zanechávala malé znamienka lásky. 

Potichu vzdychol a to ho naštartovalo. Chytil mi ruku, ktorá postupovala s jeho hrude nižšie, a prevalil sa na mňa. Opatrne ma zatlačil do matraca pomedzi vankúše, pričom sa ani na chvíľu neodtrhol od mojich pier. Ľavou rukou mi chytil obidve ruky a dal ich za hlavu. Pravá mu putovala po mojom boku až k stehnu, kde aj ostala.

Už to nebolo len také oťukávanie, kto z koho. Boli to horké bozky, ktorých sme sa nevedeli nabažiť. Pustil mi ruky, svoju položil aj na druhé stehno a vyzdvihol ma do sedu, takže som na ňom sedela. Ruky som mu zaplietla do vlasov  a ďalej pokračovala v súhre našich pier. Jazyky sa nám preplietali, telá sa nám o seba treli, nevedeli sme to zastaviť. Nechceli sme, aby to skončilo. Ale ako to už býva, opäť nám niekto nepraje. 

Šla som mu vyzliecť mikinu, keď sa po celom domčeku rozozneli tóny mojej obľúbenej skupiny. Prestali sme vo svojej činnosti a zadýchane sme na seba pozreli. Harryho zreničky boli väčšie než obvykle a plné túžby. Som si istá, že som na tom bola podobne. Neochotne som z neho zliezla a prešla k zavesenému kabátu, kde som mala mobil. 

"Áno otec??" Okamžite som to zdvihla a snažila sa pravidelne dýchať. 

...

Teplo. Veľmi veľa tepla. Svetlo. Priveľa svetla na moje oči takto zrána. Párkrát som ešte zamrkala, aby si moje oči zvykli na to prudké svetlo a potom sa snažila zistiť zdroj tepla. Okrem dvoch či troch dék a niekoľkých vankúšov, to bol hlavne Harry, ktorý bol okolo mňa ovinutý celým svojim telom. 

Nohu mal prehodenú cez moje obidve nohy, ruku cez môj útly pás a hlavu na mojej hrudi. Jeho kučery ma šteklili na krku, čo bolo príčinou toho, že som sa zobudila. Harry ešte stále spal, nevyzeral tak, že by sa chystal zobudiť, čo mne moc nevyhovovalo, keďže som priam horela z toho tepla. 

Po chvíli, keď sa to už nedalo vydržať, som zo seba skopla všetky deky a vankúše.Ovanul ma teplý vzduch, čo ma prekvapilo ešte viac. Veľmi opatrne, aby som ho nezobudila, som Harryho ruku a nohu dala z môjho tela dole a potom ho odtlačila na ďalšiu kopu vankúšov a ... a  konečne sa poriadne nadýchla. 

Harry sa prevalil na druhú stranu, rukou naprázdno pobúchal po matraci a nesúhlasne zamľaskal. Potichu som sa postavila a prešla k oknu nad "schodami", čože ľanovým rebríkom. Vonku svietilo slnko, všade bolo počuť spev vtákov, na oblohe nebolo jediného mračna.  Ústa sa mi stočili do úsmevu a už som sedela na zemi a obúvala sa, že pôjdem dole.

Potom som sa však nedôverčivo pozrela na ľanový rebrík a rovno sa vyzula. Vyzliekla som si sveter, prešla naspäť k spiacemu Harrymu a rozmýšľala či ho zobudiť. Jeden jediný pohľad na jeho tvár a odpoveď na moju otázku bola jasná. 


Posadila som sa vedľa neho, zakryla sa dekou a na kolená si vzala jeho notebook. Našťastie bol zapnutý a baterka mala tiež akú takú výdrž. Klikla som na položku s filmami a hľadala nejaký, ktorý by ma zaujal. Myškou som sa preklikala až na koniec zložky a notebook opäť zavrela. Okrem hororov a romantických filmov, ktoré sama pozerať nebudem, tam niť iné nemal.

Tak som si naspať ľahla vedľa Harryho a pozorovala ho ako spí. Žiaľ, ani to ma dlho nebavilo a tak som ho začala hladkať po tváre, aby sa zobudil. Lenže to by som chcela priveľa. Iba si rukou prešiel po líci a otočil sa na druhú stranu.  Prevrátila som očami a tiež sa presunula tak, aby som mu videla do tváre. Opäť som mu prešla rukou po líci, ale on nič. Iba sa pomrvil, svoju ruku prehodil cezo mňa a pritiahol si ma k sebe. 

"Harry ..." Zašepkala som mu do ucha, ale ani to nepomohlo. A tak som ho tam uhryzla. Zahryzla som mu do lalôčika a potom po ňom prešla jazykom. Odtiahla som sa od neho a zistila, že na mňa pozerá s vytrešteními očami.

"Dobre ránko." Usmiala som sa, obdarila ho malým božtek na pery a pritúlila sa k nemu.


"Ako dlho si už hore??" Zachrapčal po chvíli.

"Chvíľu. Chcela som ísť von, ale tvoje úžasné "schody" mi to nedovolili. V notebooku nič zaujímavé nemáš, a tak ťa odvtedy budím." Zasmiala som sa a odhrabla mu vlasy z očí.

"Nádherný budíček." Usmial sa a chcel ma pobozkať, no odtiahla som sa.

"Skôr, než si vyčistím zuby, odo mňa bozk nedostaneš." Pichla som ho ukazovákom do hrude a preštôrnoškovala ku schodom, presnejšie k ľanovému rebríku.

...

"Tak čo dnes?? Dúfam, že máš nejaký plán pretože sa mi nechce trčať vo vnútri. Vonku je po sto rokoch pekne a teplo. Stavím sa, že to aj tak dlho nevydrží, takže aké sú plány??" Vyhŕkla som hneď potom, čo som prežula posledné sústo lievancov. Musím uznať, že Harry vie variť vynikajúco.

"Povedzme, že mám určitú predstavu." Žmurkol na mňa, zobral môj prázdny tanier a odniesol ho do umývačky.

"A tá znie ..." Načala som, no márne som čakala, že vetu dokončí za mňa. Namiesto toho ma sladko pobozkal a nakázal mi, aby som sa šla kultivovane obliecť.

Vybehla som teda do kúpeľne, kde som sa rýchlo osprchovala, zľahka namaľovala a po dlhom uvažovaní, čo s vlasmi, som ich nakoniec dala do drdola. Zbehla som naspäť do obývačky, Harry tam ešte nebol, a tak som na seba rýchlo navliekla obyčajné bledo-modré jeansy, biele tričko s dlhým rukávom a okolo krku uviazala šatku. 

Akurát, keď som si sadla na pohovku, dovalil sa dole aj môj kučeravý princ. Podal mi ruku, za ktorú som ho okamžite chytila, a vytiahol ma na nohy. Podal mi kabát, ktorý som musela nechať v jeho izbe, kde som sa zdržala hneď ako sme sa vrátili z domčeka na strome, a v tichosti sme odišli do chodby, kde sme sa obuli a vyšli do nádherného slnečného dňa.

"Už mi konečne povieš kam ideme??" Spýtavo som naňho pozrela po chvíli cesty.

"Prekvapenie." Stisol mi ruku a pokračoval v ceste.

- nedám vám s tými prekvapeniami pokoj :DDD tak čo myslíte?? čo to bude?? znovu :)) komentáre typu netuším atď. neberiem do úvahy, kľudne tam niečo bachnite :DDD aspoň bude sranda :)) 10 komentárov :))

10 komentárov:

  1. je to super :) teším sa na ďalšiu :) možno jej ukáže jeho obľúbené miesto alebo niečo také :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prečo im to nedopraješ???! :( :DDD hmm a berie ju niekaam, do zábavného parku?? :DD ja by som sa potešila :DD inak, dokonalé, teším sa na ďalšiu :) Michelle xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jooj tote tvoje prekvapenia strasne "milujem" :) ale bola som si takmer ista ze sa spolu vyspia ale ty si tam vopchala otca ! wrrr!! tesim sa na dalsiu :) Stanley xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bože :D zase to překvapení? :D co já vim? nevidím Harrymu do hlavy :D:D mohli by jít na kolotoče :D (nevim proč,prostě mě to napadlo) :D je to zase úžasné :33 strašně se těším na další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty si naozaj hrozná !!! :-D ale nie si úžasná ale takto to naťahovať ?? no že sa nehanbíš ! :-D
    prepáč neber si to vážne len mi trošku šibe :-)
    a čo sa časti tíka tak je úplne dokonalá
    a to prekvapenie ?? hmmmm.... ťažká otázka ...možno že jej chce ukazáť nejaké obľúbené miesto alebo ju niekam pozvať ... naozaj neviem lebo od teba sa dá očakávať hoci čo :-)
    PS: Veľmi sa teším na ďalšiu časť :-)

    Simone

    OdpovedaťOdstrániť
  6. je to úžasné :-) a iso sa úplne vvyžívaš v tých prekvapeniach :-D
    neviem čo by to mohlo byť, možno niekam do lesa alebo na nejakú lúku alebo čo .... Verči

    OdpovedaťOdstrániť
  7. velmi sa teším na ďalšiu )

    OdpovedaťOdstrániť
  8. moc moc moc pěkný díl a navíc tam je moc moc moc překvapení :D už se těším na další :P

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tolik překvapení ??? Vždyť já se z toho už zblázním :O Ani já nemám ráda překvapení tak jako Elizabeth mimochodem už se těším na další část :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. je to naozaj dokonalé :-) a podľa mňa jej ukáže nejaké tajné miesto alebo ju niekkam pozve možno na raňajky :-) *Bebe

    OdpovedaťOdstrániť