streda 8. mája 2013

Dangerous Love 29

Prepáčte, že tak neskoro, ale skôr sa nedalo, dokonca sa mi táto časť celá vymazala, takže som ju musela písať odznova  a vôbec sa mi nepáči, keďže som si nemohla spomenúť na pôvodnú verziu, snáď sa bude páčiť, aj keď je taká  o ničom, Kate :))
CLAIRE

"Harrýýýýýý" Skríkla som a prehla sa v slastnom kŕči.

Potom čo tu Elizabeth spravila scénu som myslela, že ma Harry pošle preč, no opak bol pravdou. Dravo sa mi vrhol na pery a než som stihla povedať "sex", ležala som pod ním nahá, on do mňa zbesilo prirážal a ja som mu nechty zarývala do chrbta.

Vyvrcholil pár sekúnd po mne, opatrne zo mňa vyšiel a zvalil sa vedľa mňa. Zakryl nás dekou, ktorú pred tým než ma zhodil na posteľ, odhodil na zem. Zobral si ma do náručia a po chvíli zaspal únavou. Ani sa mu nečudujem, bol skvelý.

Tak, aby som ho nezobudila, som sa vyvŕtala z jeho náruče a zo zeme zdvihla svoju tašku. Vytiahla z nej mobil a napísala krátku a stručná správu.

"Hotovo." Prečítala som po sebe než som stlačila odoslať. 

Mobil som vrátila naspäť do tašky, ktorú som položila na pôvodne miesto a ľahla si späť k Harrymu.

...

ELIZABETH

Celú noc som preplakala. Tak isto aj nasledujúci deň. Ani na päť minút som nedokázala zavrieť oči a oddýchnuť si. Stále som musela myslieť na to čo sa stalo, na tú strašnú bolesť, ktorá mi trhla srdce na márne kúsky.

Ignorovala som mamine a Paulove búchanie na dvere. Tak isto ja vyhrážky, že pokiaľ ich neotvorím, vyrazia ich. Darilo sa mi aj ignorovať neustále zvoniaci mobil, na ktorom sa striedali mená Eleanor, Chris, Gemma, Liam.

Bolo mi jedno, že mali strach. Že sa báli, že si niečo spravím, že im na mne záleží. Chcela som byť sama, utápať sa vo vlastných myšlienkach, ktoré mi spôsobovali toľkú bolesť. Chcela som, aby to všetko bol len jeden obyčajný sen. Jedna veľká nočná mora, po ktorej sa prebudím a zistím, že je to všetko úplne inač. 

Ale nebol to sen, bola to krutá realita. Chcela som zabudnúť. Zabudnúť na všetko. Na tie krásne zelené oči a jamky v lícach. Na tie veľké, mäkké pery. Na všetky bozky, rečičky a všetko čo s ním súviselo. Potrebovala som zabudnúť na to, že som bola naivná a naletela som mu. Za to, že som mu slepo dôverovala. 

"A už mám toho dosť!!" Skríkol Paul na celú izbu.

Iba som pootočila hlavou, aby som zistila čo sa stalo. Svoje vyhrážky splnil a dvere naozaj vykopol, preto som už len videla ako ich opiera o dvere. Iba som prevrátila očami a vrátila so do pôvodnej polohy - otočená k oknu chrbtom ku dverám, zo zavretými očami.

"Vnímaš ma vôbec?!!" Znova zakričal, otvoril okno a ja som konečne zacítila čerstvý vzduch.

"Daj mi pokoj ..." Zachrapčala som a perinu si vytiahla vyššie, keďže vonku panovala zima.

"Si vôbec normálna??" Zhodil zo mňa perina a za ramena ma vytiahol do sedu.

"A ty?!!" Vyštekla som a snažila sa dostať z jeho zovretia. Neúspešne.

"Prepáč, ale keď sa nedokážeš správať ako rozumná žena, musím ísť na to drastickejšie." 

"Máš pravdu. Keby som bola rozumná, nesedela by som mu tu ako mŕtvola a neutápala sa v bolesti."

"Čo to zasa táraš .."

"Pravdu??"

"El no ták. Existuje stovky chlapov a ty sa sklameš ešte toľko krát."

"Ale keď to tak strašne bolí."

"Ja viem Eli, ja viem."

"S-Stále to mám pred očami. Stále vidím ako ju mal v náruči a bozkával ju. Vždy, keď zavriem oči, vidím to. Je to neznesiteľné."

"Neboj sa. Všetko sa dá do poriadku, všetko sa vyrieši. Viem, že teraz to nie je ľahké, ale všetko bude dobré. Bolesť pominie a ty budeš môcť kľudne spať."

"S-Sľubuješ??"

"Sľubujem."

Poriadne ma zababušil do periny, ktorú predtým odhodil na zem a silno ma objal. Obmotal okolo môjho chudé tela svoje silné paže a pomaly nás kolísal zo strany na stranu. 

Mohla som si nahovárať, že nikoho nepotrebujem, že chcem byť sama. No v hĺbke duše som vedela, že potrebujem niekoho, kto povie tú otrepanú vetu všetko bude v poriadku. Kto bude pri mne sedieť a počúvať moje náreky a trpieť moje výkyvy nálad. A Paul bol ten správny človek pre toto všetko.

"Priniesla som obed." Ozvalo sa od dverí a mňa to prebralo z polospánku, do ktorého som sa dostala vďaka Paulovi.

"Ďakujem, ale nie som hladná." 

"Musíš niečo zjesť."

"Nič nemusím."

"Už ma štveš Elizabeth!! Správaš sa akoby si bola jediná na svete. Pochop, že sa to nestalo posledný krát. Takto to jednoducho chodí."

"Nikto vám tu nekáže obskakovať ma!!"

"Fajn ako chceš. Bal si kufre. Zajtra ráno odlietame." Skríkla a už jej nebolo. Nechápavo a hlavne vystrašene som pozrela na Paula, ktorý tu celý čas sedel.

"Čo ta pozeráš??" Zasmial sa a položil podnos na stôl.

"Opäť sa sťahujeme??" Zašepkala som a opäť sa mi chcelo plakať

"Pokiaľ viem tak nie. Tvoj otec spolu s tvojou matkou musia niečo vybaviť v Amerike a chcú ťa mať pod dohľadom. Vlastne iba tvoj otec .."

"Od kedy to vieš?? Prečo mi to hovoríš až teraz??"

"Volal dnes ráno. Príde večer a odkazuje ti, že sa máš ísť spať čo najskôr. Ráno skoro vstávate, musíte ísť ešte do školy."

"Musíte?? Ty nejdeš??"

"Nie. Ide Greg, Sam a Andy. Ja ostávam tu. Je to rozhodnutie tvojho otca."

"Super. Nič iné mi teraz nechýbalo ..."

"Možno to nebude také zlé. Pri balení prídeš na iné myšlienky a v Amerike tiež. Oddýchneš si a všetko sa dá do poriadku. Možno to prišlo v hod."

"Asi máš pravdu."

"Ako vždy." Zasmial sa, ešte raz ma objal a odišiel.

Iba som si povzdychla a chytila do rúk mobil, ktorý mi ukazoval množstvo prijatých správ a neprijatých hovorov. Všetko som do ignorovala a vytočila Eleanorine číslo.

"Ani nevieš ako si ma vystrašila!! Si normálna?!! Vieš ako sme sa o teba báli?!! Toto sa nerobí!!" Spustila hneď potom ako mi to zdvihla.

"Prepáč." Zašepkala som a snažila sa znova nerozplakať, keďže som sa opäť myšlienkami vrátila k Harrymu.

"Nie, ty mne prepáč. Určite sa cítiš mizerne a ja ti moc nepomáham. Si v poriadku??"

"Asi nie. Prídeš prosím ťa?? Nechcem byť sama. Už nie." 

"Som tam ako na koni." Povedala a kým ja som stihla povedať obyčajné "ahoj", zložila.

Iba som pokrútila hlavou a odišla do kúpeľne. Pohľad do zrkadla bol taký aký som očakávala. Opuchnuté oči, rozmazaná špirála, strapaté vlasy. Radšej som rýchlo prešla k sprchovému kútu, zhodila zo seba všetky veci a pustila na seba horúcu vodu.

8 komentárov:

  1. Harold by si mal hlavu trieskať o stenu! Ale je to samozrejme nádherné :) Ak vždy! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasne :)) chuda Eli :((((( to je ale zmagoreny idiot egocentricky ten Harry jaj ja by som mu este aj ponadavala ale to by sa nezmestilo d komentara je to uzasne hrozne ..hadam vies ako to myslim :DD rychlo dalsiu!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A toto čo? :OOOOO Bože debil Harold vykastrujem ho -______-" Rýýýýýýýýýchlo ďalšiu :33

    OdpovedaťOdstrániť
  4. do háje!! Harry je takovej idiot -_-.. prosím další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. prosím rýchlo ďalšiu ... som strašne zvedavá čo bude ďalej :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dokonalosť!!:) ale akože Harry ma štve .. -_- tak sa kvoli nemu trápi ..:( šupito dalšiu:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ooo!! ďalšiu prosííím:( ja tak milujem tento príbeh že až:) prosíím ďalšiu:)

    OdpovedaťOdstrániť