sobota 30. marca 2013

Dangerous Love 4







Časť som chcela pridať už včera, ale akosi nevydalo :)) chcela som pridať strašne veľký predslov, ale ani z toho nič nebude, takže  v utorok alebo v stredu pridám jednodielovku, o ktorej som ani nevedela, že existuje :)) a potom zase v štvrtok alebo v piatok pridám ďalšiu časť Dangerou Love, Kate :))







HARRY

Tak takýto začiatok roka som nečakal. Vedel som, že má prísť nové dievča do triedy, ale nedúfal som, že bude taká sexy. Musel som to hneď napísať chalanom a pritom som si všimol ako prevrátila očami. Toto bude ešte zábava.

"Elizabeth, poď to vyrátať." Zavolala ju Wilsonová a ona sa s radosťou postavila a kým som si ja vytiahol zošit s perom, už sedela naspäť pri mne.

"Takže ďalší šprt. Už som myslel, že ty budeš normálna." Smutne som zašepkal. Aspoň som sa tak tváril. Musím predsa zistiť aká je.

"Inak som Harry." Opäť som zašepkal. Wilsonová ma predstavila ako Harolda, ale ja neznášam, keď mi tak hovoria. A ona to vie. Aj Louis, a aj tak mi tak hovorí. Čakal som, že odpovie, ale ona nič. Stále mlčala.

"Takže tiché žieňa??" Nedalo mi to, musel som si rýpnuť.

"Po 1. moje meno vieš. Po 2. nie som šprt. Za to, že to ty nevieš, ja nemôžem. Po 3. tichá rozhodne nie som. Len sa nechcem zahrávať s ľuďmi ako si ty." Vysypala zo seba a konečne na mňa upriamila svoje modré kukadlá.

"A aký som??" Zasmial som sa.

"Podľa tvojich gest , tipujem, že sukničkár." Odhadla ma dokonalo.

Takže má na chlapov nos. Alebo je to oteckov maznáčik, ktorý každý deň počúva aké sú chlapi svine. Prečo hovorím ako žena?? Musím Gemme povedať, aby tie svoje psycho rozhovory skúšala na niekom inom.

"Takže ty si tiché, nepoškvrnené žieňa. Typujem, že oteckov maznáčik." Povedal som svoj názor a otočil sa späť k tabuli. Myslím, že táto debata je už ukončená.

"Bingo, Lotto, Keno .. čo len chceš." Odvrkla mi a zmizla, keďže zazvonilo. Trafil som do čierneho. Očakával som, že mi to bude ľúto, ale tieto city sa vo mne nie a nie prebudiť. Pomaly som si balil veci a chcel odísť z triedy, keď ma zastavila profesorka.

"Harold čo ste jej spravili, keď ta rýchlo odišla??" Nadvihla obočie a postavila sa.

"Nič pani profesorka. Iba som sme sa rozprávali." Zasmial som sa nevinne.

"Rozprávali alebo rozprávali??" Šokovane na mňa pozrela.

"Ako to myslíte?" Spýtal som sa prekvapene, aj keď som presne vedel ako to myslí.

"Harold prestaň sa robiť, že nevieš čo myslím. Rozprávali ste sa ako dve normálne osoby, alebo si rozprával ty a jej potom praskli nervy??" Hovorila v celku pokojne, aj keď tak nevyzerala.

"Dobre, dobre. Je to tá druhá možnosť." Zasmial som sa. Už si zvykla na moje odpovede. Možno vyzerám ako hnusný a zákerný, ale to je len prvý pohľad.

"Správaj sa k nej slušne. Jej otec je veľmi vplyvná osoba a nechcem mať s ním problémy." Povedala vážne a prosebne sa na mňa pozrela.

"Jasné, chápem." Prikývol som a ponáhľal sa na hodinu dejín.

...

Celý deň prešiel v pohode, až na to, že mi zrak neustále padal na Elizabeth. A vtedy sa mi začalo po prvý krát ozývať aj moje svedomie. Konečne zazvonilo posledný krát a ja som sa rozbehol do našej spoločnej kaviarne, kde sa stretávame spolu s chalanmi.

"No konečne. Čo ťa zdržala tá tvoja kráska??" Spýtal sa vyškerený Louis.

"A ty si mal rušnú noc, keď si taký vyškerený??" Odbil som ho.

"Bavíme sa tu o tebe, nie o mne." Odbil ma späť.

"Dobre, dobre." Zasmial som sa a bratsky ho objal. Tak isto aj ostatných chalanov.

"Takže je to ďalšia tvoja korisť, ktorá neodolala tvojmu šarmu a padla ti ku kolenám??" Zasmial sa.

"Práve že nie." Dostal som zo seba a sledoval ako Louis na mňa vypľul svoje Latté. " Louis?!! Vieš o tom, že ranná hygiena, ktorú som už len tak mimochodom mal, sa tak volá preto, lebo sa robí ráno a hlavne s čistou vodou?!" Poznamenal som znechutene a utieral si jeho Latté s mojej tváre.

"Chceš mi povedať, že ti nepadla k nohám? Že s tebou neprehovorila ani hlásku? Ani sa na teba nepozrela?!!" Vysypal zo seba.

"Povedzme, že je iná ako ostatné." Povedal som a čakal na ich reakciu. Úprimne, nebol som prekvapený, keď spustili smiech.

"Ona je čo??" Smial sa Niall, až bol červený v tvári.

"Počkať, počkať. Chalani utíšte sa. Toto je vážne!!" Skríkol Liam a vôbec si neuvedomil, že je v kaviarni. Prečo aj? Všetci naňho prekvapene pozreli, dokonca aj ja. To však netrvalo dlho a opäť sa spustil smiech. Iba som pokrútil hlavou a schoval si ju do dlaní.

"A že ja nie som normálny." Zamrmlal som pre seba.

"Chalani, ale vážne. Chcem vedieť aká je. Chcem vedieť aké slečny začali chodiť do školy, potom čo som z nej odišiel." Ozval sa Louis a zasmial, keď si spomenul na časy, keď bol ešte s nami na strednej.

"To zaujíma aj mňa." Poznamenal Zayn a snažil sa utíšiť Nialla, ktorý už pomaly padal zo stoličky.

"Keby si stále nečumel do mobilu a nekontroloval či ti Gemma odpísala, mohol si si ju všimnúť." Poznamenal som odporne, čím som dal opäť nesúhlas nad vzťahom môjho naj kamoša a vlastnej sestry.

"Kedy sa už konečne zmieriš s tým, že sa máme proste radi?!" Spýtal sa troška podráždene Zayn.

"Keď mi prestaneš hádzať kamienky do okna." Vyprskol som a začal sa smiať na jeho zmätenom výraze.

"Čo??! Spýtali sa chalani a opäť spustili ten svoj smiech.

"No .. tuto náš Zayner chcel v noci navštíviť Gemmu. Opäť, "podotkol som ironicky, "len akosi ešte neprišiel na to, že Gemma má izbu do záhrady a nie do ulice." dodal som a snažil som sa zachovať si vážnu tvár, aby pochopil, že ma vyrušil zo spánku.

"Čo?? Jasne mi povedala, že má izbu do ulice." Povedal urazene.

"To bolo kedysi." Už som to nemohol vydržať a začal som sa smiať spolu s chalanmi.

"Zayn vážne?? Kamienky??" Dostal pomedzi smiech Louis a chytal sa za brucho.

"Hahah. Fakt smiešne." Odul sa a začal si prezerať nápojoví lístok, z ktorého si aj tak vyberie to čo vždy.

"Dobre, to už stačí. Harold odpovedz už konečne. Za hodinu musím ísť za El." Ozval sa už ako - tak pokojný Louis.

"Štíhla postava, pevný zadok, prsia akurát tak do ruky, krásne modré oči, hnedé vlasy do polky chrbta, inteligentná, úprimná, sebavedomá ..." Hovoril som zamyslene a spomínal na našu rannú výmenu názorov.

"Kedy si ju stihol obchytkávať??" Skočil mi do toho Niall.

"Čo?" Pozrel som na škeriaceho sa Nialla.

"Niaaal .."Zatiahol Zayn a capol si po čele."Niekedy ti stačí len pohľad. Zapamätaj si to už konečne." Povedal znudene a opäť pozrel do toho mobilu, ktorý som mu chcel vtrhnúť z rúk.

Elizabeth

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára